JP Bike - шаблон joomla Видео

  mobile  06-51630855 mail info@boessenvloeren.nl

Woninginrichting

Boessenvloeren B.V. levert en legt ook vloeren in woningen. Samen gaan we op zoek naar de meest optimale vloerafwerking en/of raamdecoratie die past bij uw woning.

Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken. U bent van harte welkom na telefonische afspraak.

Kiezen voor een PVC vloer is kiezen voor een lange lijst aan voordelen. Het leek ons daarom interessant om de belangrijkste voordelen even op een rijtje te zetten:

Warm en stil

Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze pvc vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

Duurzaam en weinig onderhoud

Onze pvc vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

Hygiënisch en veelzijdig

In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar onze stijlvolle pvc vloer kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

Realistisch

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.

Betaalbaar

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt de PVC Vloeren specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

In ons portfolio vindt u enkele voorbeelden van woningen die door Boessenvloeren onder handen zijn genomen.