JP Bike - шаблон joomla Видео

  mobile  06-51630855 mail info@boessenvloeren.nl

Project inrichting

Boessenvloeren B.V. levert en legt ook projectvloeren. Het is zelfs mogelijk om samen met de toeleveranciers van Boessenvloeren B.V. een projectadvies te maken. Zo krijgt u een garantie van 10 jaar op de ondervloer en op de eindvloer. Boessenvloeren B.V. heeft reeds grote projecten mogen realiseren zoals BAS Volvo Nijmegen en Tilburg, Hospice Wijchen, vakantieparken door geheel europa, Avans Hogeschool Tilburg en zorginstelling IJsselstein Limburg het Zorghuus.

Werkwijze

Bij Boessenvloeren gaan we uit van uw wensen. Heeft u een voorgeschreven opdracht, dan voeren wij deze conform uit. Bent u nog niet zeker van uw keuze en heeft u behoefte aan een oriënterend of verdiepend gesprek, dan komen wij graag bij u langs. Samen gaan we op zoek naar de meest optimale vloerafwerking en/of raamdecoratie die past bij de functie van de ruimte.

Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken. U bent van harte welkom na telefonische afspraak.

Gerealiseerde projecten

Neem een kijkje in ons portfolio om een selectie te zien van projecten die wij recentelijk hebben afgerond.