JP Bike - шаблон joomla Видео

  mobile  06-51630855 mail info@boessenvloeren.nl

  • WELKOM BIJ BOESSEN VLOEREN

    Boessenvloeren levert en plaatst vloeren voor alle mogelijke toepassingen. Wij voorzien alle klantgroepen, van grote zakelijke projecten tot woningen van particulieren. Door onze samenwerking met verschillende grote leveranciers staan wij garant voor topkwaliteit van al onze producten!
  • 1

Home

Welkom op de website van Boessenvloeren B.V.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat vloeren en raamdecoratie verzorgt voor vakantieparken, bedrijven, sportscholen en vele andere locaties door heel Europa. Uiteraard is ook de particuliere klant bij ons van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van harde vloerbedekking (bijvoorbeeld PVC, cementgebonden gietvloeren) in banen, tegels of stroken. Wij leveren en plaatsen ook binnenzonwering waaronder gordijnen en horizontale jaloezieën. Daarnaast leveren wij ook buitenafwerking, voor meer informatie kunt u kijken op BSZonwering  Al onze producten zijn op afspraak te bezichtigen in onze showroom aan de Graafseweg 642 in Wijchen. 

Kortom, wij trachten elke wens te realiseren. Boessenvloeren BV heeft als doel zeer hoogwaardige kwaliteit te leveren passend in ieder budget!